Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE în Bucureşti: Cursuri suspendate timp de mai multe zile în şcolile în care se organizează secţii de votare

vot_alegeri

Școlile din Capitală care găzduiesc secții de votare vor avea cursurile suspendate în perioada 24-29 septembrie, a decis Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. O altă hotărâre aprobată a fost intrarea Liceului Traian Vuia și a Grădiniței 185 în scenariul roșu.

„Ținând cont de situația specială în care se desfășoară alegerile locale din anul 2020, cât și prevederile din Legea nr. 55/2020 privind măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a aprobat suspendarea cursurilor în zilele de 24.09.2020, 25.09.2020, 26.09.2020 respectiv, 28.09.2020, 29.09.2020, pentru unitățile de învățământ din Municipiului București ce găzduiesc secții de votare”, anunță Prefecura Capitalei.

De asemenea, potrivit sursei citate, s-a aprobat scenariul roșu de organizare și desfășurare a cursurilor la Liceul de Metrologie Traian Vuia și la Grădinița 185.

Totodată, s-a aprobat scenariul galben de organizare și desfășurare a cursurilor în trei grădinițe din Sectorul 4 - Gan Eden, Prietenii mei și Illo, precum și în cinci școli gimnaziale din Sectorul 6, respectiv 197, Adrian Păunescu, 59, Constantin și Elena și Sf Andrei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.