Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie în coaliție: PSD și PNL au împărțit candidaturile la Primărie și CJ în Timiș, Brașov, Bacău, Sectoarele 1 și 2 (surse)

stiripesurse.ro
coalitie pnl psd

Liderii coaliției de guvernare au decis, în ședința de luni, algoritmul de împărțire a candidaturilor comune pentru primăriile de municipii conduse de USR, au declarat surse guvernamentale pentru Știripesurse.ro.

În județul Timiș (primar Dominic Fritz), candidatul la Primăria Timișoara va fi desemnat de PNL, iar candidatul la șefia CJ va fi desemnat de PSD. Variante în acest caz sunt, momentan, Nicolae Robu (PNL) și Alfred Simonis (PSD).

În județul Brașov (primar Allen Coliban), candidaturi comune la Primăria Brașov - candidatul va fi dat de PNL, George Scripcaru - La Consiliul Județean cele două partide vor merge pe liste separate și candidați separați.

În județul Bacău (primar Lucian Stanciu Viziteu), candidaturi comune la Primăria Bacău - candidatul va fi dat de PSD, Valentin Ivancea. La Consiliul Județean cele două partide vor merge pe liste separate și candidați separați.

De asemenea, PSD și PNL vor susține candidați unici în București la Sectorul 1 și Sectorul 2 din București, unde sunt tot primari USR în prezent (Clotilde Armand, respectiv Radu Mihaiu). Candidatul la Sectorul 1 va fi desemnat de PNL (posibil George Tuță), cel din Sectorul 2 - de PSD (posibil Dan Cristian Popescu).

S-a analizat și posibilitatea unor candidaturi comune și în Județele Satu Mare și Mureș acolo unde acum și la reședințele de județ și la consiliile județene este UDMR. Nu s-a luat încă o decizie.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.