Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie în instanţă: Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată la închisoare cu suspendare după un gest şocant

romina rotariu

Magistrații Curții de Apel Timișoara au decis, vineri, ca Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, să fie condamnată, pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorului, la doi ani și opt luni de închisoare, cu suspendare. Decizia este definitivă, transmite Mediafax.

Potrivit portalului instanței, magistrații Curții de Apel Timișoara au condamnat-o pe Romina Rotariu la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, instanța a hotărât un termen de supraveghere de 3 ani.

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului local al municipiului Timişoara sau în cadrul SC Piețe SA Timişoara, pe o perioadă de 60 zile”, se arată în soluția instanței.

În plus, potrivit documentului citat, instanța a decis să admită „în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă P.V.Ş.,(...) şi obligă în solidar inculpata şi partea responsabilă civilmente Asociaţia Copiii din Castel să-i plătească acestuia sumele de 7.344,11 lei şi 2.220 lei reprezentând daune materiale şi cheltuieli medicale pricinuite prin săvârşirea infracţiunii, precum şi suma de 20.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii, conform cursului BNR, reprezentând daune morale”.

Decizia Curții de Apel Timișoara este definitivă. Anterior, Judecătoria Timişoara a decis să o condamne pe Romina Rotariu la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

La sfârşitul lunii iunie a anului trecut, o femeie a depus o plângere la Poliţia Timiş, acuzând-o pe Romina Rotariu de faptul că i-a bătut copilul de doi ani, înscris la creşa deţinută de familia Rotariu.

Din cauza loviturilor primite, micuţul a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat de urgenţă în spital.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele femeii de 33 de ani, pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe. Fiica lui Iosif Rotariu a fost reţinută pentru 24 de ore, iar apoi cercetată sub control judiciar pentru 30 de zile.

Pe de altă parte, Iosif Rotariu a susţinut că fiica sa, diagnosticată cu diabet, ar fi avut o criză de hiperglicemie şi nu şi-a dat seama ce face în momentul în care l-a lovit pe băiatul de doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.