Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE în instanţă: PNL rămâne proprietar online pe sloganul PSD

psd slogan

PNL a câștigat în prima instanță procesul intentat de PSD prin care cerea suspendarea site-ului România merită mai mult, hotărârea nefiind definitivă, a anunțat partidul condus de Ludovic Orban, printr-un comunicat de presă.

„Partidul Național Liberal a câștigat, în primă instanță, procesul cu Partidul Social Democrat care a solicitat suspendarea site-ului RomaniaMeritaMaiMult.ro. Hotărârea Tribunalului Municipiului București poate fi atacată cu apel, nefiind definitivă. În martie, PNL a înregistrat pagina www.romaniameritamaimult.ro la Institutul Național de Cercetare în Informatică - institutul care gestionează domeniiile de internet.ro. Aceasta avea drept conținut “Error 20-20 PSD not functioning, you will be redirected to the best solution to fix the issue”, iar în câteva secunde utilizatorul era redirecționat către site-ul PNL. În data de 8 aprilie 2019, PSD a chemat în judecată PNL, solicitând ca instanța să dispună suspendarea paginii”, au transmis liberalii, printr-un comunicat de presă remis, vineri, MEDIAFAX.

„Decizia Tribunalului București reprezintă o victorie a libertății de exprimare și, totodată, credința sinceră a Partidului Național Liberal că România chiar merită mai mult decât guvernarea PSD-ALDE. Obiectivul acestui site a fost acela de a dezvălui campania de dezinformare demarată de PSD în 2016, social-democrații mințind românii cu un program de guvernare fals și care a fost înlocuit cu lupta împotriva justiției și a statului de drept”, completează sursa citată.

Pe 28 martie, PNL a cumpărat domeniul de internet romaniameritamaimult.ro, inspirat de sloganul folosit de PSD la alegerile europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.