Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie neașteptată, în urma scandalului momentului în fotbalul românesc: Cine va decide derby-ul de titlu dintre CFR Cluj și FCSB

Steaua CFR Cluj

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat că FCSB a cerut arbitri străini la meciul de duminică, dintre cele două formaţie clasate pe primele două locuri ale ierarhiei Ligii I, precizând că gruparea pe care o reprezintă este de acord.

"Astăzi am primit din nou o notificare din partea FCSB cu privire la arbitri străini. Noi suntem perfect de acord cu această cerere, cu acordul Federaţiei Române de Fotbal dacă ei sunt de acord. Ne dorim arbitri din primele cinci campionate ale lumii, arbitri cu ecuson FIFA. Să fie un arbitru de top, astfel că orice greşeală să nu fie reclamată de nicio parte. Acum a venit către noi şi am răspuns oficial clubului FCSB", a declarat Mara, la Digi Sport, potrivit News.ro.

Citește și: 'Război TOTAL' în fotbalul românesc: MM Stoica n-a mai rezistat și i-a răspuns DUR lui Dan Petrescu, după anunțul făcut de antrenorul CFR-ului

Partida FCSB - CFR Cluj va avea loc, duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I. FCSB este lider în clasament, cu 42 de puncte, iar CFR este pe locul 2, cu 40 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.