Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie OFICIALĂ la Pro România: Victor Ponta, solicitare către Klaus Iohannis

stiripesurse.ro
Ponta Pro Romania

Biroul Executiv (BEx) al PRO România a decis, luni, să solicite președintelui României, Klaus Iohannis, desemnarea unui alt candidat pentru funcția de prim-ministru. Cererea vine ca urmare a faptului că România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

”Gata cu lupta pentru puncte politice. Viața românilor este în joc. Nu putem să permitem PNLiștilor să se joace de-a picatul guvernului. Este clar că nu există susținere parlamentară pentru acest Guvern Fake. PRO România nu va participa la acest circ, nimeni nu va da vot de încredere Guvernului Orban II. Cerem președintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru această funcție. România are nevoie de un guvern de oameni serioși, de un guvern de profesioniști”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta.

Liderul PRO România a reiterat faptul că România se confruntă cu o criză fără precedent, o urgență medicală cu puternic impact socio-economic. Lipsa unui Executiv care să aibă viziune, competență și sprijin politic agravează situația și poate duce la colaps.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.