Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie RADICALĂ a lui Thierry Henry: Renunță la reţelele de socializare din cauza postărilor

Evening Standard
Thierry Henry

Fostul mare atacant francez Thierry Henry a anunţat vineri că se va retrage sâmbătă de pe reţelele de socializare şi a cerut ca acestea să fie reglementate, relatează France Football.

"Bună, băieţi, de mâine dimineaţă mă voi retrage de pe reţelele de socializare", a scris vineri Thierry Henry pe diferitele sale conturi, în special Twitter şi Instagram, scrie Agerpres.ro.

Citește și: S-ar pregăti debarcarea lui Vlad Voiculescu! USR-PLUS i-ar fi găsit deja înlocuitor

Campionul mondial (1998) şi european (2000) nu va reveni asupra deciziei "cât timp persoanele responsabile cu aceste reţele nu vor aplica măsuri pentru a-şi reglementa platforma cu aceeaşi ferocitate cu care procedează pentru protejarea drepturilor de autor".

Citește și: Sindicaliștii din Poliție: Cu ce se deosebește Cîțu de Dăncilă, dacă iese la declarații publice fără să aibă habar de materia respectivă?

"Volumul considerabil de rasism, intimidare şi tortură mentală care rezultă de aici pentru indivizi este prea toxic pentru a fi ignorat. Este mult prea uşor să creezi un cont, să-l foloseşti pentru a intimida şi a hărţui fără consecinţe şi să rămâi anonim. Până când asta nu se va schimba, îmi voi dezactiva conturile de pe toate platformele de socializare. Sper că acest lucru se va întâmpla în curând", a adăugat Henry.

Fostul atacant, în vârstă de 43 de ani, a demisionat la sfârşitul lui februarie din postul de antrenor al echipei canadiene Montreal Impact.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție: Cu ce se deosebește Cîțu de Dăncilă, dacă iese la declarații publice fără să aibă habar de materia respectivă? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.