Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie SURPRINZĂTOARE a Ministerului Justiţiei, după blocajul total al site-ului instituţiei/ UPDATE

just.ro
sigla ministerul justitiei

Ministerul Justiţiei a luat o decizie surprinzătoare în scandalul momentului. Dacă iniţial site-ul Ministerului Justiţiei a fost blocată de accesările în valuri, la mai bine de 18 ore de la anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind declanşarea procedurii de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, pagina de internet a fost oprită temporar, potrivit mesajului afişat la accesarea site-ului.

UPDATE: Ministerul Justiţiei transmite că site-ul nu a fost oprit intenţionat, ci este indisponibil din cauza numărului mare de accesări, situaţie care urmează că fie remediată în scurt timp.

Site-ul Ministerului Justiţiei nu a mai putut fi accesat de joi seară, de la ora 19.00, problema nefiind remediată la ora difuzării acestei ştiri, afişându-se mesajul: "Site temporar oprit".

content-image

Tudorel Toader, care a prezentat un raport de 36 de pagini, a spus că documentul va fi publicat pe site-ul instituţiei, el motivându-şi astfel refuzul de a aduce clarificări şi de a răspunde întrebărilor jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă care a durat 80 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.