Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deciziile barourilor vor putea fi luate și prin vot electronic

justitie

Deciziile barourilor vor putea fi luate și prin vot electronic, ca alternativă la sistemului votului clasic, potrivit modificării adusă legii pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, promulgată, miercuri, de președintele Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

Citește și: Directorul Spitalului Colentina ÎL CONTRAZICE pe Horațiu Moldovan: Pacienții cu boli GRAVE ar mai fi trăit 30 de ani dacă nu luau coronavirus

Șeful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, care prevede introducerea posibilității votului electronic, ca alternativă la sistemul votului clasic, în ceea ce privește adoptarea deciziilor în cadrul adunărilor generale ale barourilor din România, în contextul pandemiei generate de noul Coronavirus SARS-COV-2.

De asemenea, Iohannis a semnat și decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 372/2005 privind performanța energetică a clădirilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.