Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație ȘOC a unui celebru actor: 'Mi-a venit să-l OMOR pe Iliescu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ion Iliescu

Un celebru actor român a făcut o declarație incredibilă! "Îmi venea să-l omor” pe Ion Iliescu, a mărturisit Victor Rebengiuc, la Digi24, referindu-se la momentul când regelui Mihai i s-a interzis accesul în țară, după 1990. Regalist convins. marele actor a declarat la Digi24 că regretă monarhia și îl regretă pe rege, pe care l-a iubit de când era copil.

Întrebat dacă a iubit vreun președinte, Rebengiuc a răspuns râzând: "Eu?!...Pe Eisenhower!".

Citește și: Acuzații BOMBĂ ale lui Raed Arafat: Cine ar fi BLOCAT achiziția de ambulanțe

În ceea ce-i privește pe președinții români de după Revoluție, Victor Rebengiuc a spus: "Îmi pare foarte rău, dar n-am iubit niciun președinte și niciodată nu mi-a ieșit...ba o singură dată mi-a ieșit, dar fără voia mea...n-a ieșit președinte ăla pe care îl voiam eu. Numai o singură dată a ieșit, Iliescu, când a fost în tandem cu Vadim, atunci am fost nevoit să votez așa”.

Ce-ați simțit față de Ion Iliescu în momentul în care regelui Mihai i s-a interzis să inte în țară? a fost întrebat actorul. "Îmi venea să-l omor", a răspuns acesta cu sinceritate. "A fost insuportabil pentru mine momentul ăla", a mărturisit Victor Rebengiuc, încercând să refacă isteria acelui moment: "Marea bucurie că l-am priiiins, l-am priiiins, acolo, pe șosea,... am găsit...niște poze a găsit cu regele în mașină... și era Marea Adunare Națională de atunci.. .CPUN-ul... ministrul de interne: L-am găsit, l-am prins...."

Citește și: Simona Halep și-a deschis cafenea. Ce nume neinspirat a ales/ FOTO

"Păi ăla e regele nostru, băi, deștepților! Ce-ați prins?! A venit în ţară! Iubiți-l, aplaudați-l, luați-l în brațe!”, a comentat actorul, dezamăgit. "Dar cum a fost în 92, când a venit regele, mulțimea aia...atunci era un moment, domnule...”, a completat Victor Rebengiuc, în opinia căruia România a ratat un moment și l-a ratat pentru că n-avea niciun interes clasa politică să-l aducă pe rege. "Absolut niciun interes. Ce să caute regele peste ei? Să aibă ei un superior?"

Victor Rebengiuc consideră că monarhia este în continuare o soluție pentru România, dar îi e greu să spună dacă se va aplica. "Odată cu bătrânețea regelui, a cam îmbătrânit și monarhia la noi", a spus actorul. El consideră că monarhia este condiția principală pentru ca un stat să poată să prospere, iar oamenii să înceapă să o ducă din ce în ce mai bine și să existe o stare de libertate, așa cum există, de altfel, exemple în alte state din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.