Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație șocantă făcută de 'omul' lui Viktor Orban: 'E o iluzie că migranții pot fi integraţi și că vor fi ca noi. Nici pe romi n-am putut să-i integrăm'

New York Daily News
copii imigranti

Şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Janos Lazar, a estimat miercuri la o manifestare electorală că integrarea refugiaţilor musulmani sau proveniţi din alte culturi este imposibilă, el susţinându-şi afirmaţia cu exemplul eşecului integrării romilor, transmite agenţia EFE.

'De 60 de ani trăim împreună cu romii şi nici până în ziua de azi nu am putut să-i integrăm, ca să o spun clar. De altfel, cum am putea integra oameni care vin dintr-o altă lume şi o altă cultură, cu o altă identitate ?', a spus Janos Lazar la un miting electoral desfăşurat miercuri în localitatea Martely, în sudul Ungariei, conform Agerpres. Este 'o iluzie că pot fi integraţi, că vom fi prieteni şi că vor fi ca noi', a insistat şeful de cabinet al premierului Orban.

Citește și: Rusia a decretat STARE DE ALERTĂ: Locuitorii din Moscova și din împrejurimi sunt sfătuiți SĂ NU IASĂ din case

Acesta din urmă, aflat în campanie electorală pentru legislativele din 8 aprilie, a vizitat joi oraşul Nagykanizsa şi a postat pe Facebook o înregistrare video în care a vorbit despre acelaşi subiect, afirmând, potrivit agenţiei MTI, că 'dacă le permitem migranţilor să intre în ţară va trebui să le asigurăm locuinţe', adăugând că în acel oraş situat în apropierea graniţei există cazărmi ale armatei ce pot găzdui migranţii intraţi în Ungaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.