Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarațiile Gabrielei Firea despre suma pe care Capitala o va primi la rectificarea bugetară: Ce crede primarul general despre suma repartizată

Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, lider interimar al PSD Bucureşti, a declarat că suma pe care Primăria o va primi la rectificarea bugetară e "chiar mică", dar va rezolva "parţial" problemele Bucureştiului, potrivit Agerpres.

"Nu e consistentă, dimpotrivă, e chiar mică, e chiar mică ", a declarat Gabriela Firea, luni, la ieşirea de la CExN al PSD, întrebată despre faptul că la rectificarea bugetară va primi o sumă "consistentă" de bani.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne

Fiind întrebată dacă, în atare condiţii, problemele cu care se confruntă Capitala se vor rezolva, primarul general a spus: "Parţial, parţial".

La ieşirea din curtea sediului PSD, maşina în care se afla primarul general a fost blocată preţ de câteva zeci de secunde de un grup protestatari care afişau un banner pe care scria: "Voi le-aţi ucis !!!".

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

Protestatarii i-au cerut lui Firea să se oprească să stea de vorbă cu ei şi au întrebat-o: "Aveţi copii acasă, cu ce merg la şcoală? Copiii dumneavoastră cu ce merg la şcoală, doamna Firea? Sunt în siguranţă? Veniţi să ne salvaţi?".

Aceleaşi întrebări, cei care protestează, indignaţi de reacţia autorităţilor în cazul din Caracal, le-au adresat mai multor lideri PSD care au ieşit de la şedinţa CEx.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.