Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație controversată – Daniel Ghiță e de părere că parlamentarii PSD sunt stigmatizați în Parlament ca evreii în perioada celui de-Al doilea Război Mondial

Facebook
Daniel Ghiță

Duelul dintre deputatul Daniel Ghiță și detractorii săi din USR/PLUS continuă. Cu ocazia unei apariții televizate în studiourile B1TV, parlamentarul a făcut afirmații cel puțin controversate.

Citește și: Mircea Dinescu, dezvăluiri rușinoase despre Gabriel Liiceanu: A refuzat să fie dizident de frică. După 1989 a primit de la SRI plocoane

El a sustinut că deputații și senatorii PSD sunt stigmatizați în Parlament la fel ca evreii în perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

„Suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, asa sunt acum pesediștii, suntem jigniți în permanență.. ‘ciuma rosie', ‘ciuma rosie'”, a spus Ghiță.

A relatat și cum este tracasat în permanență de cei de la USR/PLUS: „Mă jignesc, spun lucruri, după care pun telefonul pe mine. Nu pot să le fac nimic. Asa se întamplă în permanență în  Parlament, în loc să-și vadă de treabă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.