Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație incredibilă dată de Nicolae Ciucă: 'Nu am fost niciodată în vacanţă în străinătate'

Facebook
Nicolae Ciucă

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat sâmbătă, la Digi24, că nu a fost niciodată în concediu în străinătate, el precizând că ştie dacă ajunge o viaţă să descoperim România. Liderul liberal a mărturisit că va merge de Crăciun în Bucovina.

”Nu am fost niciodată în vacanţă în strâinătate, în concediu, în city-break şi le spun tuturor, pentru că nu ştiu dacă ne ajunge o viaţă să descoperim România, frumuseţile României. Mai avem încă multe de văzut”, a spus preşedintele Senatului, conform news.ro.

Nicolae Ciucă a mărturisit că ar recomanda staţiunile montane care sunt colosale sau locurile unde se face agroturism, în Maramureş, Suceava, Ţara Oaşului, în Deltă.

El a spus că de Crăciun va merge în Bucovina, el arătând că a fost în vară la Gura Humorului, la Mănăstire la Suceava şi i-a plăcut atât de mult la pensiunea unde au stat, încât i-a rugat pe proprietari să îl găzduiască şi de sărbători.

Nicolae Ciucă a mai spus că cele mai frumoase vacanţe le-a petrecut după ce s-a întors din misiuni, în iarna din 2003, la Sinaia, şi a doua la mare, la Venus, în 2004.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.