Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Declarația televizată a lui Vladimir Putin: 'O bună parte din Ucraina a fost creată de Rusia. Părți istorice ale Rusiei au fost smulse'

Kremlin
vladimir putin

Preşedintele rus Vladimir Putin va recunoaşte independenţa teritoriilor separatiste proruse din estul Ucrainei, a anunţat luni seara Kremlinul, informează AFP şi TASS. "Un decret în acest sens va fi semnat în scurt timp", a anunţat Preşedinţia rusă.

Într-o declarație de presă televizată, Vladimir Putin a afirmat:

  • O buna parte din Ucraina a fost creata de Rusia
  • Lenin a fost arhitectul Ucrainei, poate fi dovedit prin cercetarile din arhive
  • Partile istorice ale Rusiei au fost smulse. Milioane de oameni au fost afectati, nu au fost intrebati ce parere au
  • Suntem pregatiti sa aratam ce inseamna decomunizare totala pentru Ucraina

Cristian Diaconescu 8m · În contextul în care se doreşte distrugerea Partidului Mişcarea Populară şi eliminarea mea de pe scena politică fac următoarele precizări: 1. Nu renunţăm la proiectul “România Respectată”. 2. Vom continua, împreună, să îl punem în aplicare şi sperăm că în acest demers ni se vor alătura tot mai mulţi susţinători şi forţe politice responsabile care iubesc această ţară şi care doresc să construiască o societate demnă în care cu toţii să avem o viaţă mai bună. 3. Nu renunţăm şi nu vom fi de acord cu distrugerea din interior a PMP, în folosul unor forţe din afara acestuia şi nici cu vreo formulă de fuziune cu un alt partid. 4. Nu există fundament juridic ca vreunul dintre colegii noştri care nu au fost de acord cu recentele decizii nestatutare să fie exclus din partid sau să suporte sancţiuni nedrepte. 5. Nu există fundament juridic care să dea dreptul cuiva să încerce să retragă sprijinul politic al vreunui ales local PMP. Orice acţiune în acest sens este nulă de drept şi vom face front comun în apărarea colegilor noştri. 6. În pofida tuturor dezinformărilor, demersul nestatutar care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute se află în continuare pe rolul instanţelor şi prin urmare orice acţiune triumfalistă nu are bază legală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.