Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarațiile medicului Oana Secară încing spiritele: prefectul și președintele de CJ se contrează dur/ VIDEO

mihaela secara

Medicul Oana Secară a explicat că infecția cu noul coronavirus nu este atât de gravă pe cât ni se prezintă, iar pentru că majoritatea oamenilor iau virusul de la persoane apropiate nici nu poate fi stopată răspândirea. La aceste afirmații a reacționat și prefectul de Bacău, Leonard Bulai, dar și președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.

Citește și: Medic primar: Măsurile luate de Guvern sunt ridicole! Nu putem limita răspândirea virusului/ AUDIO

„Este absolut de neînțeles de ce un medic, pe deasupra președinte al Consiliului de administrație al Spitalului Județean Bacău, dr. Oana Secară, poate propaga ideea că masca și închiderea nu stimulează imunitatea, că oamenii care se vaccinează sunt proști și că vaccinurile cu tehnologie ARN mesager sunt dispozitive medicale care pot, în final, după administrări sezoniere, să modifice informația genetică a fiecărei persoane”, a afirmat prefectul.

„Nu pot înțelege o astfel de atitudine și cu atât mai puțin de ce doamna e menținută în conducerea unei instituții medicale, cea mai mare din județ, care a fost încă de la început angrenată în lupta împotriva acestui virus perfid! Dacă mâine am renunța la mască, la posibilitatea de vaccinare, ne poate garanta că toți bolnavii vor avea doar efectele unei gripe?”, a întrebat reprezentantul Guvernului.

Declarațiile prefectului Bulai au atras replica președintelui Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea.

„Îl asigurăm pe prefectul de la USR și, odată cu el, pe toți băcăuanii că, în ciuda unor exprimări nu întotdeauna lămuritoare, doamna dr. Secară este un reputat specialist, care-și desfășoară activitatea cu altruism și dedicare față de pacienții Spitalului Municipal Oneşti, precum și față de Spitalul Județean de Urgență Bacău, al cărui consiliu de administrație îl conduce. Subliniez că CA-ul de la SJU Bacău nu aprobă măsuri/politici medicale, ci investiții şi situații financiare. Protocolul şi măsurile anti-Covid19 sunt şi rămân atributul Ministerului Sănătății şi Guvernului”, a precizat președintele Ivancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.