DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Decrete de Ziua Națională: Klaus Iohannis a înaintat în grad zeci de ofițeri din MApN, SRI, SPP și MAI

iohannis generali

Aproape 90 de ofițeri din MApN, SRI, SPP și MAI au fost înaintați în grad de președintele Klaus Iohannis înaintrea Zilei Naționale a României. Pe listă se află șeful SPP și șeful operativ al SRI.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți decrete privind înaintarea în gradul de general-locotenent – cu trei stele a generalilor-maiori – cu două stele Băiceanu Petru, Berdilă Iulian, Incicaș Teodor, Ioniță Dorin, Panait Mihai și Postu Corneliu, toți din Ministerul Apărării Naționale.

Au fost înaintați în în gradul de general-maior – cu două stele generalii de brigadă – cu o stea Bondor Remus-Hadrian, Cipu Anton-Radu, Luca Constantin, Mazilu Liviu-Marian, Nan Ciprian-Constantin, Palaghia Ovidiu-Constantin, Stan Gabriel.

A fost semnat un decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a generalului de brigadă – cu o stea Toma Dorin, din Ministerul Apărării Naționale.

Le-a fost acordat gradul de general de brigadă – cu o stea colonelului Apopei Cristinel, colonelului Apostol Cristian-Marius, colonelului Dragomir Ilie-Marian, colonelului Ilinca Constantin, colonelului Manea Robert-Cristian, colonelului Mocanu Bixi-Pompiliu, colonelului Pițu Cătălin-Ranco, colonelului Ricu Adrian, colonelului Scurt Cornel-Traian, colonelului Tomoială Marius-Gabriel, colonelului Tudor Adrian, colonelului Turculeț Gabriel-Constantin, colonelului Vasiliu Adrian din Ministerul Apărării Naționale.

S-au semnat decret privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană – cu o stea comandorilor Micloş Cătălin-Eugen, Şerbeszki Marius, Mustățea Marinică, Neculae Marcel, Toma Alecu, din Ministerul Apărării Naționale.

A fost înaintat în gradul de general - cu patru stele general-locotenentul– cu trei stele Bălan Ionel-Sorin din Serviciul de Telecomunicații Speciale.

De asemenea, s-a acordat gradul de general de brigadă – cu o stea colonelului Negulescu Daniel-Cristian din Serviciul de Telecomunicații Speciale, dar și colonelului Ghera Claudiu din Serviciul de Telecomunicații Speciale. colonelului Lungu Bogdan-Mihai, colonelului Balog Adrian, colonelului Dragomir Radu, din aceeași structură.

Au fost semnate decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a generalului de brigadă – cu o stea Joița-Barbu Narcis Petruț din Serviciul de Protecție și Pază; și privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, în retragere, a generalului de brigadă, în retragere, Chioţea Marin din Ministerul Apărării Naționale.

Un alt decret a fost privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, în retragere, colonelului, în retragere, Ivan Ion și colonelului, în retragere, Lung Flaviu-Dănuţ, precum și colonelului, în retragere, Pavel Cornel, colonelului, în retragere, Popa Gheorghe, colonelului, în retragere, Seteanu Mircea-Marian, colonelului, în retragere, Stoica Ion, din Ministerul Apărării Naționale.

A fost semnat un alt decret privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană – cu o stea, în retragere, comandorului, în retragere, Casapu Eugen-Mihail din Ministerul Apărării Naționale, dar și comandorului, în retragere, Coşerea Eminescu și colonelului, în retragere, veteran de război, Ciocan Ioan din Ministerul Apărării Naționale și colonelului, în retragere, veteran de război, Prunduş Gheorghe din Ministerul Apărării Naționale.

A fost semnat decret privind înaintarea în gradul de general - cu patru stele a general-locotenentului– cu trei stele Ionescu Răzvan din Serviciul Român de Informații.

Alt decret a privit înaintarea în gradul de general locotenent– cu trei stele a generalului – maior cu două stele Bizadea Romeo-Cristian din Serviciul Român de Informații., a general – maiorului cu două stele Ciocîrlan Adrian, a general – maiorului cu două stele Răducu Gheorghe-Stancu,

Colonelul Gegea Laurențiu-Constantin din Serviciul de Protecție şi Pază a devenit Decret general de brigadă – cu o stea, La fel și colonelul Munteanu Milorad-Ionel, colonelul Popa Grigore-Marius, din Serviciul de Protecție şi Pază.

Colonel, în retragere, Bădescu Teodor din Ministerul Afacerilor Interne, a primit gradul de general de brigadă – cu o stea, în retragere.

A fost semnat un decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, în retragere, colonelului, în retragere, Ene Constantin și privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, în retragere, colonelului, în retragere, Peţu Paraschiv, colonelului, în retragere, Rogojeanu Cristian, colonelului, în retragere, Rus Remus din Ministerul Afacerilor Interne.

Au fost semnate decrete privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele a general-locotenentui – cu trei stele Iamandi Dan-Paul.

A fost înaintat în gradul de general-maior – cu două stele generalul de brigadă – cu o stea Duduc Benone-Gabriel, colonelul Ferencz Daniel-Mihai , colonelul Sandu Ion, colonelul Stegăroiu Ionel-Cătălin din Ministerul Afacerilor Interne.

A fost avansat în gradul profesional de chestor-șef de poliție chestor principal de poliție Vasilescu Liviu din Ministerul Afacerilor Intern.

Au fost avansați în gradul profesional de chestor principal de poliție chestorul de poliție Minoiu Valentin, chestorul de poliție Mirițescu Eduard, chestorul de poliție Necula Mihai-Cătălin, chestorul de poliție Peligrad Ion.

Li s-a acordat gradul profesional de chestor de poliție următorilor: comisar-șef de poliție Badea Marian, comisar-șef de poliție Belinski Cătălin , comisar-șef de poliție Cojocariu Cristina-Mihaela, comisar-șef de poliție Coman Florin, comisar-șef de poliție Coman Nuşa-Mirela, comisar-șef de poliție Costea Vasile, comisar-șef de poliție Dana Ionuţ-Bogdan, comisar-șef de poliție Gălăţeanu Niculae-Tiberiu, comisar-șef de poliție Grecu Răzvan, comisar-șef de poliție Ivaşcu Victor-Ștefan, comisar-șef de poliție Jianu Ana-Maria, comisar-șef de poliție Linţă Ştefan-Andrei, comisar-șef de poliție Rus Mihai, comisar-șef de poliție Stoica Cornel-Laurian, comisar-șef de poliție Tache Vasile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.