Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Defecțiune la sistemul de alimentare cu energie pe calea ferată Brașov-Timișu de Sus - Trenurile sunt tractate cu locomotive diesel

digi24.ro
cfr locomotiva tren

Angajații Regionalei CF Brașov intervin vineri pentru remedierea unei defecțiuni apărute la sistemul de alimentare cu energie electrică între stațiile Brașov și Timișu de Sus. Până la rezolvarea problemei, trenurile sunt tractate cu locomotive Diesel.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, singura măsură pentru menținerea continuității traficului feroviar între Brașov și Timișu de Sus este dublarea tuturor garniturilor cu locomotivă Diesel și derularea traficului, în regim alternativ, doar pe un fir, din ambele direcții.

SRCF Brașov intervine pentru remedierea unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică pe relația Brașov - Timișu de Sus, pe ambele fire de circulație. Din primele constatări ale personalului de specilitate, deranjamentul s-a produs după trecerea unui tren de călători cu pantograful rupt.

Se intervine cu două drezine pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate, remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a liniei de contact pe ambele fire.

Trenurile afectate sunt: 473 Curtici - București Nord, 1880 Constanța - Brașov, 11533 București Nord - Brașov, 11631 București Nord - Brașov, 11029 București Nord - Brașov, 1732 Galați - Brașov, 3023 București Nord - Brașov și 1623 București Nord - Sibiu, anunță CFR SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.