Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Delir la televiziunile rusești - Un prezentator susține ideea unui atac nuclear asupra Marii Britanii: 'O singură lansare, Boris, și nu mai există Anglia'

Dmitri Kiselyov

Un prezentator de televiziune rus a avertizat Marea Britanie că Kremlinul are puterea lovi țara cu o rachetă nucleară care ar putea să o scufunde "o dată pentru totdeauna", notează Sky News.

Prezentatorul pro-Putin Dmitri Kiselyov a afirmat că președintele rus Vladimir Putin a plasat forțele nucleare ale țării în stare de alertă de luptă după "cuvintele premierului Boris Johnson despre un atac de retorsiune asupra Rusiei".

El a spus: "Ce se va întâmpla după cuvintele lui Boris Johnson despre un atac de represalii? În general, în Marea Britanie se pare că se divaghează. De ce amenință vasta Rusie cu arme nucleare când sunt doar o mică insulă?"

Kiselyov a continuat spunând că Marea Britanie este "atât de mică" încât o rachetă Sarmat este "suficientă pentru a o îneca o dată pentru totdeauna".

"O singură lansare, Boris, și nu mai există Anglia", a adăugat el.

În timpul emisiunii sale, gazda rusă a împărtășit, de asemenea, o grafică generată pe calculator care arată o rachetă și o torpilă rusească Poseidon care sunt lansate spre Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.