Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demagogia, noul reper al USR, aflat în prag de dezintegrare

Cei care au intrat în Parlament sub sloganul că vin să salveze România nu contenesc să se facă de râs! Cel mai recent episod vine de la Camera Deputaților, unde partidul ajuns sub comanda celui supranumit ”ministrul Rangă”, Cătălin Drulă, a suferit o nouă umilință. Și nu una din parte adversarilor, care sunt mai numeroși, ci chiar din partea propriilor colegi.

Luni, în Camera Deputaților, USR a susținut o moțiune simplă împotriva ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, considerat, conform ”salvatorilor”, că ”este o primejdie pentru toţi cei implicaţi în educaţia din ţara aceasta, iar noua Lege a învăţământului este la mâna unui ministru care nu se mai învaţă minte şi care comite greşeală după greşeală”.

Rezultatul a venit marți, când deputații și-au exprimat votul. Semnată de 52 de deputați, moțiunea USR a strâns doar 40 de voturi. Adică, nici măcar cei care au semnat-o nu au mai votat-o. La dezbaterea de luni, profesorul Cîmpeanu a spus că le dă nota 10 la Demagogie celor din USR. Trebuie precizat că votul parlamentarilor USR vine într-un moment în care partidul se află în prag de dezintegrare, după plecări masive din formațiune, în urma demisiei lui Dacian Cioloș. Actualul europarlamentar și-a înființat un nou partid, al doilea, intitulat REPER.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Sorin Cîmpeanu a picat la vot, cu 139 voturi contra, o abţinere şi 40 de voturi pentru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.