Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demersul Gabrielei Firea: Pentru ce donează 2% din impozitul pe venit

facebook.com
gabriela firea

Primarul General, Gabriela Firea redirecționeaza 2% din impozitul pe venit pe anul 2016 catre OPTAR - Organizatia pentru promovarea transportului alternativ in Romania.

Primarul General, Gabriela Firea: "am decis sa donez 2%" din impozitul pe venitul meu salarial pentru organizatia OPTAR, pentru ca sustin promovarea mijloacelor alternative de deplasare in Bucuresti. De asemenea, Primaria Municipiului Bucuresti isi reafirma angajamentul de a sprijini si incuraja mersul cu bicicleta in Capitala, nu doar in scop recreativ, ci ca un mod alternativ de transport. De altfel, asa cum stiti, in bugetul de anul acesta al PMB exista aprobati indicatorii economici in cadrul PIDU, in valoare totala de 73 milioane de euro pentru proiectul realizarii de piste de biciclete si amenajari conexe, din care anul acesta au fost alocati 2 milioane de euro, proiectul fiind eligibil pentru obtinerea unei finantari nerambursabile din partea UE ”.

Citește și: Vanghelie anunță pe ce a fost COPIATĂ arhiva SIPA: 'Ca niște covrigi pe ață'

"Toata familia iubeste mersul pe bicicleta! Si eu, si sotul meu directionam 2% din impozitul salarial catre ONG-uri care promoveaza mersul pe bicicleta. Eu catre OPTAR, Florentin catre Adevaratii Velo Prieteni. Pentru un oras mai putin poluat, pentru sanatatea tuturor!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.