Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE de răsunet în PNL: Unul dintre cei mai populari lideri a plecat spre PMP

PNL

Demisie de răsunet în PNL! Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Corneliu Bichineţ, a demisionat din PNL şi din funcţia de consilier judeţean. Bichineț este recunoscut pentru modul său popular în care vorbește la emisiunile televizate, dar și pentru analogiile pe care le face.

'Astăzi, 15 septembrie, am demisionat din funcţia de consilier judeţean şi din PNL, partid din conducerea căruia am făcut parte, fiind membru în Executiv Comitetul Judeţean. Atât am de spus în acest moment', a declarat, pentru AGERPRES, Corneliu Bichineţ.

Citește și: FOTO Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu

El nu a făcut precizări cu privire la ceea ce va face pe viitor.

Surse apropiate lui Corneliu Bichineţ susţin că acesta ar urma să se înscrie în PMP.

Citește și: Doi studenți au făcut sex cu o pungă de plastic în loc de prezervativ: Cu ce s-au ales

Corneliu Bichineţ fusese avertizat în urmă cu câteva săptămâni de liderul PNL Vaslui, Dan Marian, că va fi exclus din partid, din cauza unor declaraţii în care fostul vicepreşedinte al CJ Vaslui îşi exprimase nemulţumirea că nu se află pe listele formaţiunii liberale pentru alegerile parlamentare.

Fost preşedinte al PRM Vaslui, Bichineţ a fost exclus din partid de Corneliu Vadim Tudor în anul 2010. El a fost senator PRM în perioada 2000 - 2004, a deţinut funcţia de preşedinte al CJ Vaslui, între anii 2004 şi 2008, iar din 2008 până în 2016 a deţinut două mandate de vicepreşedinte al instituţiei, în anul 2012 înscriindu-se în PNL. El a fost acuzat de-a lungul timpului de faptul că este un apropiat al preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), colegii de partid reproşându-i că nu a făcut opoziţie după destrămarea USL.

Citește și: Un miliardar italian și-a dat soția, fostă Miss Ucraina în 2013, dispărută: Ce a aflat după două luni / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.