Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE de răsunet în PNL

PNL

Nu e deloc liniște în PNL, deși liberalii s-au lăudat cu scorul istoric de la locale. Înainte de parlamentare, în PNL poluă cu demiteri sau cu demisii. Preşedintele interimar unic al PNL Buzău, Ovidiu Anghel, şi-a depus, luni, mandatul, propunându-l pe Cristinel Romanescu, preşedintele Federaţiei Naţionale de Tenis de Masă pentru funcţia de lider al liberalilor din judeţul Buzău. Demisia e cu atât mai surprinzătoare cu cât Anghel a rezistat numai 5 luni în funcție.

'Am luat astăzi decizia de a-mi depune mandatul de preşedinte al PNL Buzău, încheind astfel un proiect politico-administrativ la care am aderat acum cinci luni de zile', a precizat într-un comunicat transmis AGERPRES fostul preşedintele al PNL Buzău.

Citește și: ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE O femeie a fost MÂNCATĂ de tigru, alta a fost grav rănită

Potrivit acestuia, proiectul său a avut ca rezultat 'un procent rezonabil de 24%, însemnând 45.000 de voturi şi alegerea a opt primari, 13 viceprimari, 270 de consilieri locali, nouă consilieri judeţeni şi nouă municipali' în Buzău.

'Totodată, am propus Biroului Permanent Naţional al PNL pe domnul Cristinel Romanescu să preia preşedinţia PNL Buzău, lucru care a fost acceptat şi voi sprijini noua conducere în demersurile ce urmează a fi luate în perspectiva alegerilor parlamentare din acest an', a mai precizat Ovidiu Anghel.

Citește și: Fata nestiuta a lui Radu Beligan! Comunist de frunte, regretatul actor apare in notele Securitatii ca TURNATOR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.