Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie din PNL: Deputatul care a semnat pentru demiterea lui Iohannis își întreabă prietenii de pe Facebook dacă l-ar vedea în AUR

demisie

Deputatul liberal Dumitru Flucuş, care a semnat lista AUR pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, îşi anunţă demisia din partid. ”La începerea mandatului nu am jurat credinţă vreunui partid, am jurat credinţă ţării şi poporului”, a transmis deputatul. El anunţă că va activa ca parlamentar neafiliat, dar le-a adresat această întrebare susţinătorilor: ”Pe viitor m-aţi vedea activând în cadrul partidului AUR?”.

”Dragii români, astăzi vreau să împărtăşesc cu voi ultimele decizii pe care le-am luat. Am decis să mă despart de Partidul Naţional Liberal. Fac acest pas deoarece îmi doresc să fiu mai aproape de cetăţeni, îmi doresc să fiu independent şi nu în ultimul rând, îmi doresc ca opiniile mele să fie ascultate şi respectate”, a scris, marţi, pe Facebook, Dumitru Flucuş.

Acesta a precizat că nu vrea să facă reproşuri foştilor colegi.

”Am luat această decizie deoarece nu am reuşit să obţin sprijinul unui număr suficient de colegi pentru promovarea unor proiecte legislative pe care le-am promis alegătorilor şi pentru că vreau să acţionez în conformitate cu propria mea conştiinţă. Nu vreau să aduc prejudicii oamenilor de rând prin aplicarea unor decizii politice. La începerea mandatului nu am jurat credinţă vreunui partid, am jurat credinţă ţării şi poporului”, a mai transmis deputatul, precizând că va activa ca deputat neafiliat.

”Pe viitor m-aţi vedea activând în cadrul partidului AUR?”, le-a transmis el susţinătorilor.

De altfel, postarea deputatului a fost promovată pe grupul de presă al AUR.

AUR a anunţat, în oiembrie, că declanşează procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, anunţul fiind făcut într-o conferinţă de presă, de co-preşedintele partidului, George Simion.

Potrivit listei de semnături, Dumitru Flucuş a semnat lista pentru suspendarea din funcţie a şefului statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.