Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie în bloc a departamentului de presă al ALDE?

sigla alde

În noua formaţiune condusă de Tăriceanu şi Constantin se întâmplă lucruri ciudată. După ce lipsa totală de imaginaţie a dus la apariţia unui plagiat politic flagrant, o adaptare a struţo-cămilei liberal-social-conservatoare la mult mai celebra formaţiune europeană omonimă, s-ar părea că biroul de presă al noului partid şi-a dat demisia. Sau, cel puţin, a plecat în vacanţă.

Este singura explicaţie logică pentru un straniu comunicat de presă semnat de ilustrul necunoscut Cătălin Beciu, secretar de stat într-un minister despre se vorbeşte public din an în Paşti. Pentru ALDE, se poate o adapta o celebră zicală: Puţini am fost, şi mai puţini am rămas. Prăbuşirea în anonimat şi constatarea dureroasă că suferă serios la capitolul resurse umane îi fac pe pretinşii liberali să iasă la război... cu presa.

"Am citit astăzi, într-o parte a presei, informaţii legate de iminenţa părăsirii ALDE de către nişte deputaţi ai acestei formaţiuni şi de înregimentarea acestora în formaţiunea populară numită PNL. Deputaţii cu pricina se numesc Virgil Guran si Paul Dumbrăvanu. Doresc să aduc la cunoştinţa publicului faptul că cei doi deputaţi nu au fost niciodată membri ai ALDE, aşa că nu aveau cum să părăsească această formaţiune liberală. Pe de altă parte, faptul că au cochetat cu proiectele preşedintelui Tăriceanu, negăsindu-şi locul în preajma acestuia, este de notorietate, dar asta s-a întâmplat cu destul timp în urmă, aşa că nu înţeleg ce este atât de spectaculos în această ştire falsă, născută veche", spune vicepreşedintele ALDE Cătălin Beciu.

Cu alte cuvinte, după ce s-a văzut cu sacii în căruţă şi a ajuns preşedinte al Senatului pentru sprijinul oferit PSD în Parlament, Tăriceanu se dezice de oamenii pe care i-a "vrăjit" pentru o vreme. La fel cum, în opinia lui Cătălin Beciu, struţo-cămila ALDE nu are legătură cu PLR, nici liderii ALDE nu îşi mai recunosc oamenii care i-au ajutat să existe oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.