Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE în PNL: Un greu s-a săturat și pleacă

Unul dintre greii PNL a decis să demisioneze din fruntea partidului! Este vorba despre celebrul Florin Țurcanu, cel care părăsește conducerea PNL Botoșani și îl propulsează pe fratele său, Mihai Țurcanu, pentru ocuparea postului.

În cadrul unei ședinte de vineri, Florin Țurcanu și-a anunțat demisia din funcția de copreședinte al PNL Botoșani, iar cei prezenți au hotărât să trimită un memoriu Biroului Permanent Național prin care să-l susțină pe Mihai Țurcanu pentru postul de copreședinte eliberate de Florin Țurcanu.

„Dacă eu îl susțin pe fratele meu la șefia PNL nu înseamnă că eu voi conduce partidul. Mie nu îmi mai trebuie! Eu m-am întors la muncă în privat, acolo de unde am venit. Fratele meu va conduce partidul și dacă va vrea să îi dau un sfat îl va primi, dar în rest nu voi mai avea treabă cu politica”, a completat Țurcanu.

Florin Țurcanu a devenit președinte al PNL în 2009, când partidul era în opoziție. Sub conducerea sa, PNL a obținut președinția Consiliului Județean Botoșani, nu mai puțin de patru posturi de parlamentari, vicepreședinte al CJ și viceprimar al municipiului reședință de județ.

”Este singurul europarlamentar din istoria județului, este tânăr și dacă tot se dorește intrarea tinerilor în politică, în primele rânduri, atunci am zis să-l susținem pe el”, a declarat deputatul Verginel Gireadă.

La ședință au mai luat parte, printre alții, senatorul Viorel Grigoraș și deputatul Roxana Anușcă. Deputatul Costel Șoptică nu a participat, însă potrivit omologului de la Ipotești, ar susține demersul. La ședință au luat parte în jur de 20 de primari, care ar fi aderat la memoriu.

”În jur de 80% dintre organizații îl sprijină pe Mihai Țurcanu”, a mai spus Verginel Gireadă.

Acesta a mai adăugat că pentru completarea memoriului cu semnături unii reprezentanți ai partidului se vor deplasa în teritoriu.

Ședința de astăzi nu a fost una a noului PNL, iar forul întrunit nu are o denumire anume. Gheorghe Sorescu, președintele interimar al CJ Botoșani, nu participat la ședință.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.