Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisii în AUR Ialomiţa după scandalul de viol. George Simion: 'Facem un apel la instituţiile statului să-şi facă treaba'

Facebook
George Simion

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a declarat, miercuri, că "niciun membru AUR" nu a fost implicat în incidentul de săptămâna trecută, din staţiunea Neptun - Olimp, în care o tânără în vârstă de 17 ani, care a participat la Şcoala de vară a AUR, ar fi fost violată de membri ai acestui partid, scrie AGERPRES.

"În legătură cu ceea ce ar fi extrem, extrem de reprobabil, dar nu avem surse credibile în momentul acesta, o să lăsăm instituţiile statului să îşi facă treaba, vă pot confirma că noi am făcut ancheta internă, nu a fost implicat niciun membru AUR, iar cei invitaţi acolo, care au consumat alcool şi au fost scoşi în afara şcolii de vară şi trimişi de sâmbătă dimineaţa acasă, cei care i-au invitat acolo şi-au dat demisia din AUR Ialomiţa şi aşteptăm acum să verifice Poliţia. Am pus la dispoziţie probe video, au fost fete supraveghetoare tot timpul acolo cu acea fată în cameră şi le-am pus la dispoziţie toate informaţiile pe care le ştim. Sperăm să îşi facă cât mai repede treaba şi facem un apel la instituţiile statului să-şi facă treaba (...). Am făcut ancheta internă şi nu există membri AUR în acel incident. Orice incident de acest fel şi orice om care face aşa-ceva trebuie pedepsit exemplar", a precizat Simion la o conferinţă de presă, întrebat pe această temă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.