Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demn de Cartea Recordurilor: Cine este cel mai bătrân jucător profesionist de fotbal

Agerpres
stadion

Federația Egipteană de Fotbal a anunțat, marți, că formația 6 Octombrie, din liga a treia, a legitimat un fotbalist în vârstă de 74 de ani. Potrivit BBC, se crede că acesta este cel mai bătrân jucător profesionist din lume.

Eez Eldin Bahder, născut în anul 1945, conform legitimației sale, nu are un trecut fotbalistic, el fiind un necunoscut în rândul jucătorilor egipteni, mai scrie sursa citată. Clubul nu a oferit informații referitoare la tipul sau durata contractului semnat de fotbalist.

Federația Egipteană de Fotbal a invitat reprezentanții de la Cartea Recordurilor pentru a-l urmări pe Bahder jucând la un meci din liga a treia egipteană și pentru a-i omologa recordul, care l-ar face oficial cel mai vârsnic fotbalist profesionist. Având în vedere circumstanțele acestei legitimări, se bănuiește că aducerea lui Bahder a fost realizată doar pentru a se stabili un astfel de record.

Un caz oarecum asemănător a avut loc în această lună, în Japonia. Atacantul Kazuyoshi Miura, în vârstă de 52 de ani, și-a prelungit cu un sezon actuala înțelegere, până în 2021, cu formația Yokohama FC, din liga secundă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.