Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demonstraţii de pilotaj sportiv, sâmbătă, în jurul Arenei Naţionale

Jurnalul Național
Pilotaj

 

Şapte dintre cei mai spectaculoşi piloţi români vor face demonstraţii, sâmbătă, începând cu ora 14:00, în jurul Arenei Naţionale din Capitală, în cadrul ediţiei a doua din 2018 a Drift Games, informează Romanian Drift Community, scrie News.ro.

Accesul la evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 2 este gratuit, iar publicul prezent va avea ocazia de a afla care sunt diferenţele dintre maşinile de competiţie şi cele de stradă, iar câţiva spectatori norocoşi chiar se vor afla în dreapta piloţilor la demonstraţii.

Răzvan Stan, Marius Mitrache, Sorin Ene, Traian Buşe, Radu „Evl Santos” Moise, Gabi Imre şi Niculae Dobre sunt piloţii care vor face un show unic la nivel naţional, din care nu vor lipsi parcările din derapaj, trecerile la limită pe lângă obstacole sau lovirea unor elemente poziţionate pe traseu.

"Nu va fi doar scop sportiv, ci ne dorim să educăm şi tinerii iubitori de automobilism, să le arătăm calea legală. De altfel, acesta este şi motto-ul evenimentului: sportivitate, fair play şi siguranţă în trafic", afirmă Andrei Balica, preşedintele Romanian Drift Community.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.