Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Alibec: 'La națională, fiecare vrea să iasă în evidență, să prindă transferuri și să joace pentru el'

www.gsp.ro
Denis Alibec

Denis Alibec, atacantul echipei Astra Giurgiu, consideră că forma slabă prin care trece naționala României este cauzată de mentalitatea jucătorilor, care preferă să se concentreze pe interesul personal, și nu pe cel al echipei, potrivit Mediafax.

"La națională, fiecare vrea să iasă în evidență, să prindă transferuri și să joace pentru el. La națională ar trebui să joci de plăcere, pentru țara ta și să dai totul pentru echipă. Dacă îl vezi pe colegul tău cu poarta goală trebuie să îi pasezi, pentru că am văzut multe momente de genul

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

(n.r. - referitor la venirea lui Mirel Rădoi la naționala) S-a văzut faptul că joacă toți la U21. Cred că aveau șansă să ajungă și în finală la EURO dacă erau puțini atenți. La națională trebuie să joace fotbaliștii care sunt în formă și evoluează la echipele de club", a declarat Alibec, luni, la Digi Sport.

După o pauză de doi ani, Denis Alibec a fost convocat la națională la meciurile din noiembrie, cu Suedia (0-2) și Spania (0-5), evoluând doar în primul meci, timp de aproximativ 20 de minute: "Spania nu ne-a dat nicio șansă, puteai să ai tu trei voințe", a mai comentat atacantul.

În actualul sezon din Liga 1, Alibec a evoluat în 14 partide, reușind opt goluri și șase pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.