Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Alibec: 'Nu am avut atitudine în joc, am jucat parcă cu frică de Dinamo'

www.gsp.ro
Denis Alibec

Fotbalistul Denis Alibec a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, pierdut de Astra Giurgiu cu scorul de 0-2, că el şi colegii săi au evoluat cu teamă, de parcă ar fi întâlnit Real Madrid. El a criticat arbitrajul, menţionând că probabil “sunt jocuri făcute să intre şi Dinamo în play-off:, potrivit news.ro.

“În primul rând nu am avut atitudine în joc, am jucat parcă cu frică de Dinamo. Având în vedere că i-am bătut pe unde i-am prins, azi am jucat ca şi cum am fi jucat cu Real Madrid, am greşit toate pasele. Arbitrul, aţi văzut şi dumneavoastră, Perovic dă mingea pe lângă Dima, mai face doi paşi şi cade, dă fault. Fabbrini intră în Crepulja şi dă penalti. La noi, de două ori mi-a pus-o pe gleznă, nici măcar galben. Probabil sunt jocuri făcute să intre şi Dinamo în play-off. Nu ai cum, ca arbitru de Champions League cum se consideră domnul Haţegan să nu vezi nişte lucruri foarte simple. Le-am văzut şi eu din jumătatea adverse”, a spus Alibec, potrivit telekomsport.ro.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

Denis Alibec a precizat că nu a fost lăsat să plece de la Astra: "Nu am refuzat-o eu, nu am fost lăsat să plec. Am discutat cu domnul Niculae şi am căzut de comun acord să rămân până în vară, să ne batem la campionat. Am vorbit şi cu cei de la naţională şi mi-au spus că dacă voi continua aşa, voi fi convocat. Depinde doar de mine să fiu acolo".

El a criticat conducerea clubului: "E numai vina conducerii că s-a ajuns la acea depunctare. Pentru punctele de azi e vina noastră".

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Perovic ’65 (penalti) şi Grigore ’73.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.