Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Alibec și-a luat revanșa în fața lui FCSB, echipă la care a jucat în urmă cu doi ani: Nu eu am vrut să plec de la ei, am fost dat afară

gsp.ro
Denis Alibec

Denis Alibec și-a luat revanșa în fața lui FCSB, echipă la care a jucat în urmă cu doi ani. Atacantul s-a întors la Astra, după un conflict cu Nicolae Dică, și luni a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă în partida câștigată de Astra, cu 3-2, anunță MEDIAFAX.

Denis Alibec a făcut un meci perfect în tricoul Astrei, chiar dacă clubul are probleme mari din punct de vedere financiar.

Citește și: Negocierile PSD - Pro România stagnează. Gabriela Firea: Nu vreau ca PSD să facă sacrificii pentru mine

„Am făcut o partidă mare şi merităm şi noi nişte bani. Ştiam că cei de la FCSB vor cădea fizic şi am speculat acest lucru. Nu eu am vrut să plec de la ei, am fost dat afară”, a spus Alibec, după victoria 3-2 cu FCSB.

Astra Giurgiu a urcat în acest moment pe locul 3 din playoff-ul Ligii 1. Echipa lui Alibec nu şi-a primit licenţa pentru cupele europene.

Citește și: ABERANT Directorul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: Riscul să iei COVID din Grecia e mai mare decât în România

„E o dezamăgire că nu avem dreptul de a juca în Europa. Avem atâtea nume bune în echipă şi e păcat. Probabil că voi pleca şi eu la finalul sezonului. Mai am multe de spus în fotbal”, a mai spus Denis Alibec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.