Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Ciobotariu crede că Dinamo București se va putea bate la titlu în sezonul viitor: 'Ce a fost anul ăsta a fost trist'

Doar Dinamo
Denis Ciobotariu

Fotbalistul dinamovist Denis Ciobotariu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este convins că în sezonul viitor FC Dinamo se va putea bate la titlu şi se bazează când spune acest lucru pe experienţa tehnicianului Mircea Rednic, relatează News.ro.

Citește și: Antrenorul de la Dinamo București a anunțat că echipa sa va juca toate meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională din sezonul următor

Întrebat dacă după părerea sa Dinamo se va putea bate la titlu anul viitor, el a răspuns: “Sunt convins”.

Întrebat pe ce se bazează când spune că este convins, fotbalistul a răspuns: “Pe nea Mircea. Este un antrenor foarte mult şi cu mare experienţă. Ştie ce trebuie făcut în momente critice”.

Ciobotariu a precizat că este normal ca obiectivele dinamoviştilor să fie în sezonul viitor Cupa şi campionatul. “Obiectivele sunt foarte normale, la Dinamo o să fie întotdeauna presiune şi se va cere întotdeauna performanţă. Ce a fost anul ăsta a fost trist, dar asta este”.

El a menţionat că este trist că Dinamo joacă pe un stadion aproape gol: “E trist, dar este şi vina noastră, pentru că nici noi nu facem performanţă ca să atragem suporteri. Şi suporterii au aşteptări de Dinamo, nu de play-out”.

Denis Ciobotariu a adăugat că dacă ar fi suporter el ar veni la stadion pentru a susţine echipa. “Eu dacă aş fi suporter aş veni la stadion. Pentru că un suporter până la urmă trebuie să fie şi la bine şi la rău. Mă uit la liga a doua, la Petrolul, la celelalte şi totuşi sunt”, a afirmat fotbalistul.

Ciobotariu a declarat că va încerca să demonstreze că merită să fie convocat la naţionala de tineret pentru Campionatul European: “Dacă voi fi convocat la tineret voi da tot ce pot şi voi încerca să demonstrez în etapele care au rămas din play-out că merit să fiu convocat”.

În ceea ce priveşte meciul cu Concordia Chiajna, din play-out, fotbalistul dinamovist a spus că adversarii formează o echipă bună. “Chiajna e o echipă solidă. Nu prea au avut rezultate, dar sunt o echipă bună. Individual are jucători buni. Noi suntem foarte bine, ne-am şi unit mai mult şi am început să câştigăm meciuri şi asta este foarte important”.

Dinamo va întâlni echipa Concordia Chiajna, vineri, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.