Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Drăguș, atacant la naționala România U21: 'Sperăm să reuşim să ne revenim după acea înfrângere'

fcviitorul.ro
denis dragus

Denis Drăguș, atacantul echipei Standard Liege, a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi la naționala de tineret a României. Tricolorii vor susține o dublă cu Ucraina și Irlanda de Nord în campania de calificare pentru EURO 2021, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Informații importante despre Ion Iliescu! În ce stadiu se află fostul președinte

România U21 a pierdut primul meci, contra reprezentativei Danemarcei, scor 1-2.

"De fiecare dată când venim la lot, venim pregătiţi. Mai ales mental. Sperăm să reuşim să ne revenim după acea înfrângere şi să facem cât mai multe puncte. Sunt unele ambiţii ale noastre, mai ales că am pierdut în modul în care am pierdut o calificare.

Sperăm să ne revanşăm de data asta. Singuri am ridicat nivelul şi aşteptările acestei echipe şi sperăm să ne menţinem la acelaşi nivel şi să răsplătim aşteptările oamenilor. Sunt mulţi jucători noi. E un început de drum. Majoritatea ne cunoaştem, dar încercăm să-i facem şi pe cei care vin acum să se integreze şi să fim acea familie unită", a spus Denis Drăguş pentru Telekom Sport.

Fostul jucător al Viitorului a precizat că nu a uitat de fosta sa echipă: "La fiecare meci sunt alături de ei şi chiar şi la acest meci cu CFR m-am uitat la televizor şi la cum îi văd eu, au şanse mari să se bată la titlu".

Citește și: Elena Udrea iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu Alina Bica

Transferat în această vară la Standard Liege, Denis Drăguș a explicat de ce nu a reușit încă să se impună în echipa antrenată de Michel Preud'homme.

"La început e mai greu, ca peste tot. Eu am vorbit şi cu antrenorul şi are încredere în mine, dar trebuie să mai aştept puţin, să muncesc în continuare ca să mă obişnuiesc cu tot ce înseamnă campionatul belgian. Uşor uşor o să mi fac loc.

În mare sunt cam acelaşi stil de antrenamente.Tot pe posesie, pe jocuri cu mingea, deci nu e foarte schimbat din punctul ăsta de vedere. Dar ca intensitate, e un pic mai ridicat", a mai declarat Denis Drăguş, care a evoluat doar patru minute pentru noua sa echipă, în înfrângerea din campionatul Belgiei, scor 0-1, cu Anderlecht.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.