Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai, după ce CNA a decis ÎNCHIDEREA Realitatea TV: 'Este ultima mea emisiune'

captura tv
denise rifai

Denise Rifai, realizatoarea postului Realitatea TV, care, miercuri, are ultima zi de emisie, după ce Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) nu a mai prelungit licența postului, a spus, marți seara, că e ultima sa emisiune și a transmis un mesaj telespectatorilor.

Citește și: Klaus Iohannis anunță! ‘Doamna Viorica Dăncilă, refuză să înțeleagă că odată cu pierderea calității de prim-ministru a pierdut și orice legitimitate de a mai face vreo propunere pentru poziția de comisar european’

"Este ultima mea emisiune în acest format al televiziunii! Este o societate comercială care încă nu este în faliment, dar pentru care CNA a votat să nu mai prelungească licența de emiție. Mâine va fi ultima zi de emisie. Realitatea TV este așa cum ar fi România noastră.

A rezistat multor cabinete de conducere, multor structuri de acționariat. Acolo sus, în redacție, dincolo de ce se vede, dincolo de mine, sunt niște oameni minunați. Sunt echipa mea. Realitatea TV mi-a dat tot! Și eu am dat tot Realității TV! Iată că mai sunt și alt fel de mari iubiri pe care le poate simți cineva! Sper că cineva va reuși să salveze acest brand”, a precizat Denise Rifai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.