Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai îi dă lui Iohannis STRATEGIA CÂȘTIGĂTOARE: Cum îi poate da șah mat lui Ponta, după ce pică Guvernul Dăncilă

Denise Rifai

Jurnalista Denise Rifai îi dă președintelui Klaus Iohannis strategia câștigătoare pentru a avea un guvern în care premier să fie liderul PNL Ludovic Orban, dacă moțiunea la adresa cabinetului Dăncilă va trece.

"Iohannis are toate cartile castigatoare in mana. Trebuie doar sa joace! Si va avea tot ce si doreste: Orban Premier sau Alegeri Anticipate! Cheia se numeste ORBAN.

Citește și: Înregistrare EXPLOZIVĂ făcută de publică de unchiul Alexandrei Măceșanu: Dacă era moartă, șe știa CLAR

Nici nu a picat inca Guvernul Dancila, ca deja se lucreaza la tot felul de scenarii prin care sa i se forteze mana Presedintelui Iohannis si sa i se impuna o anumita formula guvernamentala. Si bonus, Orban Ludovic e deja prezentat ca un Iepure al primului guvern despre care se spune ca va fi picat in parlament de Ponta in alianta cu psd si cu cativa pnlisti care isi vor seful executat politic.

Ce nimeni nu ia in calcul este ca de data aceasta, Presedintele Iohannis nu mai poate fi nici santajat si nici inghesuit sa faca ce nu isi doreste.

Iar daca Presedintele chiar va dori sa le dea sah mat lui Ponta si compania, pIohannis trebuie doar sa l desemneze pe Orban premier. Si sa astepte ca Orban sa fie “picat” in Parlament. Si mai apoi, sa l desemneze din nou. Tot pe Orban Premier. Iar daca prin absurd, parlamentarii il vor pica din nou pe Orban, la pachet cu scurtarea mandatului lor cu un an, atunci Presedintele va putea dizolva Parlamentul si se vor putea organiza alegeri anticipate.

Deci, Iohannis, prin simpla sustinere a lui Orban chiar si a doua oara, le poate dejuca Toate planurile si culmea, iese triumfator din ambele situatii. Fie Orban ramane premier, asa cum este normal, el fiind cel care a facut toata munca de strangere a semnaturilor si voturilor pt picarea Guvernului Dancila, fie prin sustinerea continua a lui Orban - vom avea alegeri anticipate si poporul isi va alege prin vot noul premier.

Ce va fi, vom trai, vom vedea si vom povesti!", scrie Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.