Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai le răspunde lui Cristian Popescu Piedone și Răzvan Sava: Ce dezvăluiri face / FOTO

denise rifai

E scandal între Denise Rifai, de la Realitatea TV, și Cristian Popescu Piedone și Răzvan Sava! Jurnalista i-a invitat pe cei doi la Realitatea TV la o emisiune, dar aceștia au declinat oferta. Rifai s-a considerat mințită de politicieni și în locul lor, în studio, a plasat două păpuși Pinocchio, sub care a pus o hârtie cu numele celor doi. Piedone a anunțat că o dă în judecată și îi cere 500.000 de euro despăgubiri, în timp ce candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a reclamat-o la CNA.

Rifai nu tace și dezvăluie ce a discutat cu cei doi, dar și un schimb de mesaje cu Piedone.

Citește și: Cum arată femeia care a cheltuit o avere ca să-și scoată 6 coaste: E de meserie electrician / VIDEO 18+

”Cu toate ca nu s-a grabit deloc sa dea curs invitatiei mele de a fi alaturi de noi in platoul Realitatii TV, la ‪#‎ORAPrimarului‬, iata ca imediat dupa emisiune, fostul primar, Cristian Popescu Piedone s-a grabit sa anunte peste tot ca ma va da in judecata...

Un gest tipic politicienilor de astazi. Cristian Popescu Piedone incearca sa se victimizeze!

Daca l-a deranjat papusa Pinocchio, pe care i-o fac cadou, pot sa-i spun ca este un gest mai elegant decat cel pe care l-a facut domnia sa in 2002, atunci cand a cumparat cateva zeci de papusi Pinocchio si le-a plantat in gropile de pe soselele bucurestene, incomodand circulatia timp de o jumatate de zi, dorind sa sugereze ca Traian Băsescu era un primar mincinos.

Citește și: Detalii ȘOCANTE din dosarul profesorului din Botoșani care-și viola și filma elevii

Daca se refera la informatiile prezentate in emisiune referitor la dansul si la afacerile familiei sale, acestea sunt conform datelor publice.

In ce ma priveste, am avut mai multe apeluri in emisiune in care i-am invitat pe cei doi sa intervina telefonic daca au ceva de adaugat, de modificat sau de completat.

In rest, pentru caracterizarile facute de invitatii din emisiune, cred ca ar trebui sa li se adreseze eventual acestora, daca domnul Piedone se simte in dezacord cu felul in care a fost descris de catre invitatii mei.

Citește și: O artistă a filmat când era violată și a pus imaginile pe net / FOTO

Totusi, sunt surprinsa de atitudinea si de anuntul domnului Piedone, pentru ca sms-urile trimise catre redactia Realitatea Tv la finalul emisiunii erau foarte vesele si ne multumea ca ii facem reclama. Si vorbesc de sms uri pe care Piedone le trimitea departamentului de booking de la Realitatea TV.

Despre dl Sava, pot sa va spun ca a fost primul care mi-a confirmat prezenta in emisiune si ulterior, a anulat-o de pe o zi pe alta.

Citește și: O profesoară de geografie, relație INTERZISĂ cu un elev: Părinții au văzut imaginile în telefonul copilului

Iar intrebarea mea esentiala pentru dl.Sava, o intrebare comuna cred cu cea a simpatizantilor PNL.... care in mod sigur cred ca sunt extrem de nelamuriti cum PNL, partidul promotor al demiterii guvernului Ponta in urma dramei din clubul Colectiv, accepta o alianta cu un fost primar care a fost arestat tocmai din cauza celor petrecute in clubul Colectiv…

Oricum, doresc sa le urez in continuare mult succes tuturor candidatilor si reamintesc tuturor ca unul din scopurile emisiunii mele este sa le arat telespectatorilor mei cat de mult si de urat se minte in politica romaneasca!”, e mesajul lui Denise Rifai.

Citește și: Rușii le-au declarat război prostituatelor: Le-au scos, goale, alături de clienți / VIDEO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.