Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai se ia de Mihai Fifor, după precizările ministrului referitoare la mitingul de sâmbătă: 'Chiar nu vă e rușine să sugerați același lucru?'

Facebook
Denise Rifai

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, le-a mulţumit celor care au participat la protestele de sâmbătă pentru modul civilizat şi paşnic în care s-au manifestat. Jurnalista Denise Rifai, de la Realitatea TV, îi amintește ministrului că "românii au protestat liniștit și pașnic și ANUL TRECUT" și spune că PSD își dă iar "cu stângul în dreptul".

Denise Rifai îl critică dur pe ministrul Mihai Fifor pentru că, potrivit ei, reacția acestuia ar sugera, de fapt, un fel de "vedeti ca se poate, vedeti ca puteti protesta si fara violente".

Citește și: Atenție! Vecinul lui Gheorghe Dincă oferă noi detalii

"Chiar nu va e rusine ca si in al 9lea ceas sa sugerati acelasi lucru?", a explodat jurnalista Realitatea TV. Rifai le amintește pesediștilor că ei au infiltrat anul trecut oameni care să întărâte și au dat ordin jardarmeriei să-i bată pe protestatari.

"Si iar isi da PSD cu stangul in dreptul. Mai oameni buni, romanii au protestat linistit si pasnic si ANUL TRECUT !!!!!!

Citește și: EXCLUSIV 40 de martori degeaba! O rețea de proxeneți, lăsată liberă în Caracal! Cutremur în sistem

Doar ca VOI!!! VOI!!! Voi Ati infiltrat oameni care sa intarate si ati dat ordin jardarmeriei sa casapeasca protestatarii!!

Si nu avem nevoie de Multumiri din partea, dvs, domnilor guvernanti! Cu atat mai putin cand sunt niste multumiri perfide care vor sa sugereze doar un fel de "vedeti ca se poate, vedeti ca puteti protesta si fara violente"!

Citește și: Explicații făcute de Cozmin Gușă! ‘A fost o manifestare exceptională de civili’

Mai, dar Chiar nu va e rusine ca si in al 9lea ceas sa sugerati acelasi lucru ????!!!!", a scris Denise Rifai pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.