Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dennis Man, înainte de meciul cu Lugano: 'Chiar dacă au pierdut cu 0-3 în campionat, cei de la Lugano se vor mobiliza şi vor avea altă faţă'

www.fanatik.ro
Dennis Man FCSB

Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că adversara din Liga Europa, Lugano, se va mobiliza şi va arăta joi altfel decât în campionatul Elveţiei.

"Mâine ne aşteaptă un meci destul de greu, chiar dacă au pierdut cu 0-3 în campionat, cei de la Lugano se vor mobiliza, se vor concentra şi vor avea altă faţă. Sper să încep de mâine să dau pasă, să dau gol, să-mi ajut echipa, dar important e ca echipa să câştige. Este un avantaj faptul că meciul se joacă la Lucerna, nu au suporterii alături de ei. Absenţa lui Alibec va conta. E căpitanul echipei, cel mai bun jucător al nostru. Sperăm să facem treabă şi fără el, chiar dacă ne pare rău că nu este alături de noi", a spus Man, conform News.ro.

Citește și: Dică: Alibec e sub tratament, pe Momcilovici am decis să-l odihnesc, Nedelcu este posibil să lipsească două săptămâni

Formaţia Lugano, adversară a FCSB în grupele Ligii Europa, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de echipa Grasshopper Zurich, într-un meci din etapa a noua a campionatului Elveţiei.

Meciul Lugano - FCSB, din grupa G a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, la Lucerna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.