Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dennis Man strălucește în victoria echipei Parma cu 2-0 împotriva lui Brescia în Serie B

Twitter
dennis man

Echipa italiană Parma a învins, marţi, în deplasare, scor 2-0, formaţia Brescia, în etapa a 19-a din Serie B. Atacantul român Dennis Man a înscris unul din golurile oaspeţilor.

Antrenorul Fabio Pecchia a început meciul de la Brescia cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, iar oaspeţii au presat încă din start. Brescia a avut un gol anulat pentru ofsaid, de VAR, în minutul 8, dar Parma  a insistat şi Adrian Bernabe a deschis scorul în  minutul 18.În minutul 24 Dennis Man a făcut 2-0, iar în minutul 37 gazdele au mai avut un gol anulat. Bernabe a trecut pe lângă gol în minutul 42, acelaşi lucru făcându-l şi Mihăilă în prelungirile primei reprize. Man i-a trimis lui Mihăilă în minutul 61 şi românul a marcat, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, Mihăilă a mai avut o ocazie în minutul 66, iar în minutul 69 Man şi Mihăilă au fost înlocuiţi, conform News.ro.

În clasament Parma este pe primul loc în Serie B,  cu 41 de puncte, urmată de Venezia şi Como, ambele cu câte 35 de puncte.

Într-un alt meci al etapei, Ternana – Pisa 1-1, Marius Marin (Pisa) a fost integralist, în timp ce Andrei Mărginean (Ternana) a intrat în minutul 68.

Rezultate înregistrate marţi, în etapa a 19-a din Serie B: Reggiana – Catanzaro 1-0; Ascoli – Cittadella 0-0; Brescia – Parma 0-2; Cosenza – Como 1-2; Feralpisalo – Venezia 2-2; Lecco – Sudtirol 2-1; Spezia – Modena 1-1; Ternana – Pisa 1-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.