Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denunț la DNA pe numele unui cunoscut ministru din Cabinetul demisionar Ponta

umbra

Îl mai țineți minte pe domnul Bitu Octavian? În fapt e vorba de inculpatul Bitu Octavian, finul ministrului Sănătății. Inculpatul care în calitate de director al Complexului Sportiv Național – Sala Polivalentă din București, a pretins de la un om de afaceri, denunțător, suma de 10.000 euro și foloase materiale constând în cedarea construcției deținute de firma denunțătorului către o firmă la care asociat, cu o cotă de 50%, să fie o persoană apropiată lui Bitu Octavian, în vederea valorificării construcției în activități comerciale.

Se întâmpla la începutul lui septembrie și în timp record a ajuns și în instanță. A fost un flagrant executat de procurorii DNA ca la carte și pionul a picat. Și se pare că a picat de tot de vreme ce a recunoscut tot.

Astazi la Tribunalul Bucuresti, sect. 3, complet cp3, stadiul procesual fond, ( obiectul dosarului infractiuni de coruptie si santaj ), BITU Octavian, prins in flagrant in data de 01.09.2015, de catre DNA, la primul termen de judecata de astazi a recunoscut tot (și luarea de mită și șantajul).

Vezi şi: Stenograme INCENDIARE: Vreau maşină, mă!

Martorii citați au cam venit degeaba la proces. Nu a mai fost nevoie.

SURPRIZA a venit însă de la avocatul finului lui Nicolae Bănicioiu - acesta i-a anunțat pe judecători că în cauză a fost făcut un denunț relevant pentru speță. Cum denunțul trebuie verificat și materializat, instanța a dat termen pentru 24 noiembrie.

Potrivit surselor judiciare ar fi vorba ”de un cunoscut ministru” al Cabinetului demisionar Ponta. Cum se face vorbire și de imunitate e clar că e vorba de un ministru parlamentar.

Vezi şi: Reacția ministrului Nicolae Bănicioiu după ce finul său a fost reținut de DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.