Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denunţ uluitor împotriva unui judecător: A primit şpagă de sute de milioane printr-un interlop

4tuning.ro
spaga

Se întâmplă în România. Judecătorii ar trebui să vegheze la respectarea legii, dar unii dintre ei comit infracţiuni foarte grave. Un om de afaceri a făcut un denunţ incredibil împotriva unui om al legii. Acesta spune că i-a dat judecătorului şapă de sute de milioane prin intermediul unui interlop.

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

Legătura infracțională dintre lichidatorul Ion I. Tudor și fostul judecător al Tribunalului Caraș-Severin, Nicușor Maldea, a fost stabilită de către procurori în cazul falimentului unei societăţi, în urma unui denunţ bombă formulat de către patronul Marius Cârpean, fostul comisar-şef al Gărzii de Mediu din Caraș-Severin.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

În ajunul Crăciunului din 2014, Cârpean a formulat un denunț penal prin care a sesizat că judecătorul sindic Nicușor Maldea, în calitate de judecător în cadrul Tribunalului Caraș-Severin, în mod repetat a pretins și primit prin intermediul interlopului Constantin-Adrian Dunăreanu, în trei tranșe, suma totală de 87.000 lei cu scopul de a încuviința efectuarea unor operațiuni de către firma în insolvență! Constantin Adrian Dunăreanu, nimeni altul decât celebrul „Crețu” de la Reșița. „În cursul procedurii de reorganizare, după plata a aproximativ 50% din suma pe care Consiliul Judeţean o avea de plătit către Construct Cement, au început întârzieri la încasarea sumelor de bani de la CJ, motiv pentru care, interesându-mă, mi s-a transmis că Tudor Ion nu este «atent» cu judecătorul sindic, motiv pentru care acesta refuză să deblocheze sumele”, l-a denunţat Cîrpean pe judecătorul Maldea. Acesta le-a mai spus procurorilor că prin intermediul unei cunoşinţe, personaj cunoscut în lumea interlopă reșițeană drept „Creţu”, a transmis „în mai multe tranşe suma de 870 de milioane lei vechi, care au fost daţi judecătorului, care şi aşa era nemulţumit!”, a adăugat denunţătorul, conform expressdebanat.ro.

Citește și: VIDEO ȘOCANT S-a filmat în timp ce-i mânca placenta soției

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.