Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denver Nuggets a obţinut a treia victorie consecutivă cu Los Angeles Lakers și se află un singur pas de calificarea în marea finală a NBA

facebook.com
Nikola Jokic nba

Denver Nuggets se află un singur pas de calificarea în marea finală a campionatului profesionist de baschet (NBA), pentru prima oară în istoria sa, după ce a obţinut a treia victorie consecutivă în duelul cu Los Angeles Lakers pentru stabilirea câştigătoarei Conferinţei de Vest.

Nuggets s-a impus cu scorul de 119-108 în partida cu Lakers disputată sâmbătă seara la Crypto.com Arena din Los Angeles şi mai are acum nevoie de un singur succes în faţa californienilor pentru a accede în finala NBA, scrie agerpres.ro.

Jamal Murray a fost cel mai bun jucător al oaspeţilor în acest meci, pe care l-a încheiat cu 37 de puncte, 7 recuperări şi 6 assist-uri, în timp ce sârbul Nikola Jokic, desemnat cel mai valoros baschetbalist din NBA în ultimele două sezoane, a reuşit la rândul său 24 de puncte, 6 recuperări şi 8 pase decisive pentru Nuggets.

Anthony Davis (28 de puncte, 18 recuperări), LeBron James (23 de puncte, 7 recuperări) şi Austin Reaves (23 de puncte şi 7 recuperări) au fost remarcaţii lui Lakers.

După 55 de ani de existenţă şi patru finale pierdute în Conferinţa de Vest, Denver Nuggets nu a fost niciodată mai aproape accederea în finala NBA, pe care şi-o poate asigura luni, când este programat meciul al patrulea din această serie, tot la Los Angeles.

În Conferinţa de Est, Miami Heat conduce cu 2 victorii la 0 în faţa formaţiei Boston Celtics, în confruntarea pentru calificarea în finala NBA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.