Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Departamentul Apărării al SUA nu a ascultat conversația telefonică între Donald Trump și Volodimir Zelenski

Donald Trump Volodimir Zelenski Trump Zelenski

Nimeni din Departamentul Apărării al Statelor Unite nu a ascultat conversația telefonică între președintele american Donald Trump și omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, a informat joi Pentagonul, relatează site-ul agenției Reuters, scrie Mediafax.

Democrații îl acuză pe liderul de la Casa Albă că a folosit ajutorul militar pentru a pune presiune pe Ucraina să îl investigheze pe rivalul său politic Joe Biden înainte de alegerile care vor avea loc în noiembrie 2020.

Departamentul de Stat a anunțat joi că a aprobat vânzarea de rachete în valoare de 39 de milioane de dolari către Ucraina.

Citește și: Criza politică fără precedent a luat sfârșit în Peru. Preşedintele Vizcarra a numit un nou executiv

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Jonathan Hoffman, a informat că Departamentul Apărării a direcționat toate documentele importante privind Ucraina pentru a putea fi analizate.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.