Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat ALDE, despre colegii care s-au dat cu PSD: 'Au întors astăzi capul spre Sodoma. PSD va fi victima unei manevre similare'

psd alde spart

Deputatul ALDE Adrian Mocanu îşi acuză colegii care au trecut de partea PSD că au întors capul spre Sodoma şi au acceptat darul otrăvit al premierului. Mocanu susţine că PSD va fi victima manevrelor pe care le fac chiar social-democraţii.

"Un mesaj pentru cei trei colegi din ALDE care au întors astăzi capul spre Sodoma: în momentul în care, împotriva hotărârii luate în Biroul Politic Central, ați acceptat darul otrăvit al PSD, v-ați transformat nu în stane de piatră, ca în istoria biblică, ci în monumente de penibil care cu greu vor fi date uitării.

Odată acceptate propunerile pentru funcții de miniștri în Guvern, cei trei parlamentari ALDE au încălcat decizia partidului și s-au autoexclus. Cred că este o mare prostie să mizezi pe ideea că președintele Iohannis va semna cele trei propuneri de miniștri. Din nefericire pentru ei, colegii mei vor fi și excluși din ALDE, și refuzați de Iohannis.

Cât despre strategia primitivă și antidemocratică a PSD de racolare a membrilor ALDE, care este o inversare a tehnicii calului troian, fac un pronostic: peste foarte puțin timp, PSD va fi victima unei manevre similare. Prietenii știu de ce!", scrie Adrian Mocanu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la ministerul Mediului, Ion Cupă la ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

CITEȘTE ȘI: Cum luptă ceapa cu infecțiile, febra și tusea: De ce se pune în ureche .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.