Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat liberal, gata sa isi faca hotel la Castelul Corvinilor

castelul corvinilor

Familia deputatului PNL de Hunedoara Carmen Hărău este gata sa isi faca hotel si un spatiu pentru evenimente la Castelul Corvinilor.

Potrivit presei locale, criza nu a afectat afacerile familiei Harau, acestea fiind dintre cele mai diverse si mai profitabile: salubrizare, constructii, clinica medicala si comert.

Acum familia Harau vrea si un hotel in apropiere de Castelul Corvinilor devenit un obiectiv turistic din ce in ce mai vizitat atat de romani cat si de straini.

Astfel, familia Hărău vrea să construiască un hotel şi o sală de nunţi la câţiva paşi de cel mai vechi monument medieval de acest gen din Sud-Estul Europei. Terenul pe care urmează să fie construită noua afacere a deputatului liberal se află situat pe strada Voinii la nr. 2A, are o suprafaţă totală de 6.600 mp şi aparţine soţilor Carmen şi Lucian Hărău.

Suprafaţa ocupată de imobilul propus, cu destinaţia hotel, este de aproximativ 2.600 mp, având regimul de înălţime demisol, parter şi două etaje în corpul de clădire cu destinaţia cazare, respectiv demisol şi parter în zona corpului de clădire ce înglobează sala de festivităţi.

Profitul grupului de societăţi reunite sub umbrela MICRO MEGA HD a crescut în 2013 faţă de 2008 de aproape 9 ori. Astfel, dacă în 2008, societatea înregistra un profit de 6,5 miliarde de lei vechi, în 2013 profitul a ajuns la 53 de miliarde de lei vechi, informeaza hunedoaralibera.ro

Publicul este invitat să participe la: consultarea documentaţiei şi formularea sugestiilor (în scris) în perioada 25.03.2015 - 10.04.2015 la sediul Primăriei municipiului Hunedoara, b-dul. Libertăţii nr.17, zilnic între orele 08.00 – 15.00.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.