Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat român care s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei: 'Ce ne-a adus bun Uniunea Europeană?'

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Deputatul neafiliat Mihai Ioan Lasca (ex-AUR), unul din deputații care s-au întâlnit recent cu ambasadorul Rusiei în România, a afirmat într-o declarație politică susținută marți în plen că măsurile sociale anunțate de Guvern sunt „un fel de morcov atârnat de-un băţ în faţa măgarului ca să ducă greul în spate fără să se plângă”, că românii se întreabă astfel „ce ne-a adus bun Uniunea Europeană?” și că toate sancțiunile impuse Rusiei se întorc ca un bumerang asupra cetățenilor europeni.

El a enumerat probleme cu care se confruntă societatea românească și întreabă dacă de vină este Rusia sau UE.

„Oare cine ne-a călcat în picioare credinţa creştin ortodoxă prin impunerea acceptării ideologiei LGBT? Rusia sau UE? Oare unde ajunge lemnul din pădurile României? În Rusia sau în UE? Oare cine ne interzice să creştem porci în ogradă? Rusia sau UE? Oare unde ajung profiturile uriaşe ale companiilor multinaţionale? În Rusia sau în UE? Oare cine a cumpărat la preţ de fier vechi industria României? Rusia sau UE? Oare cine ne-a şantajat să ne injectăm cu seruri experimentale în urma cărora au murit şi încă mor oameni? Rusia sau UE? Oare cine a impus protocoalele criminale în spitale din cauza cărora bolnavii cronici nu au primit serviciile medicale necesare? Rusia sau UE?”, a susținut deputatul Mihai Lasca.

El adaugă că toate sancțiunile impuse Rusiei se întorc ca un bumerang asupra cetățenilor europeni.

„Orice război militar este şi un război economic. Cine nu crede asta îl invit să ne spună despre cât de calde vor fi casele românilor în iarna următoare. Ucraina cumpără acum gaz din Ungaria, iar Ungaria cumpără gaz din Rusia. Alte ţări au pus şi vor pune proprii cetăţeni şi interesele naţionale mai presus de jocurile economice ale unor profitori. Toate sancţiunile impuse Rusiei de către UE s-au întors ca un bumerang împotriva propriilor cetăţeni. Probabil că asta s-a dorit de la început pentru a continua instaurarea controlului asupra europenilor prin frică şi şantaj. Există o vorbă care spune că nu oricine îţi întinde o mână înseamnă că vrea să te şi ridice”, a mai afirmat deputatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.