Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PDL, supărat pe primarii din judeţ: Se manifestă ca nişte ciocoi

oltean ioan

Co-presedintele Aliantei Crestin Liberale (ACL) de la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a declarat vineri, în cadrul unei conferinte de presa, ca unii primari din judet, din localitati unde Victor Ponta nu a reusit sa se claseze pe primul loc în turul întâi al alegerilor prezidentiale, se 'revolta' împotriva cetatenilor si îi lasa fara curent electric sau cu lucrari edilitare începute si nefinalizate.

Oltean a facut referire în special la edili care au ales sa plece din PDL sau PNL, profitând de OUG 55/2014.
'Am ramas stupefiat de reactiile unor primari din judetul Bistrita-Nasaud care au pierdut alegerile. S-au manifestat ca niste ciocoi de rit nou, niste ciocoi care au confundat si confunda comuna cu propria mosie, cu propria feuda. Este inadmisibil. Niciodata din 1990 pâna acum n-am întâlnit asemenea reactii. Dupa ce ai vândut votul cetateanului fara sa-l consulti, vii si îl mai si certi. Unii întrerup curentul public, cum este la Breaza, comuna Negrilesti, acolo unde, de când s-au pierdut alegerile, nu mai exista curent pe strazi, pe ulitele satului, pentru ca primarul s-a revoltat împotriva cetatenilor. Altii trimit pe cei care lucreaza, utilajele si muncitorii, îi trimit acasa, sa nu mai asfalteze, sa nu mai realizeze lucrari, pentru ca nu merita cetatenii, pentru ca nu au votat asa cum le-a spus primarul', a spus Oltean.
Liderul judetean al ACL i-a îndemnat pe locuitorii judetului sa nu se lase 'intimidati' si 'înselati' de atitudinile unor astfel de primari.
'Este regretabil ca dupa 25 de ani de democratie mai exista oameni care privesc lucrurile în felul acesta si care cred ca atributiile primarului sunt acelea de a se pune în slujba unui partid politic sau în slujba unui interes personal sau de grup. Ne delimitam de o asemenea atitudine si cerem cetatenilor sa nu se lase intimidati, sa nu se lase înselati si pacaliti de un asemenea comportament, pentru ca lucrarile se fac din bani publici, nu din banii primarului sau ai unui partid politic, si nu sunt o favoare pe care le-o face primarul sau presedintele Consiliului Judetean', a mai spus Ioan Oltean.
În judetul Bistrita-Nasaud, la primul tur al alegerilor prezidentiale, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 44,68% din voturi, în timp ce candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, s-a clasat pe locul al doilea, cu un procent de 36,28%, diferenta dintre cei doi fiind de peste 11.000 de voturi.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.