Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL a făcut o criză de nervi după audieri: M-am săturat să-i ascult pe toți papagalii!!

buget audieri comisie

Deputatul PNL Pavel Popescu a făcut o criză de nervi după audierea ministrului propus de liberali la Finanțe, Lucian Heiuș.

Prima răbufnire a avut loc la finalul audierii, după o intervenție de aproximativ 10 minute a fostului ministru PSD Eugen Teodorovici. „Mă întristează că stați în dreapta dlui Heiuș, care este un profesionist”, i-a spus el lui Teodorovici. „Aceste audieri au fost transformate într-un show de dl Teodorovici, care face glume de autobază”, a spus deputatul PNL Pavel Popescu. Liberalul a fost întrerupt de restul membrilor comisiei și s-a trecut la vot.

Deputatul PNL s-a 'răcorit' după terminarea ședinței. El s-a dus nervos și la senatorul PSD Viorel Arcaș și la deputatul PSD Sorin Lazăr, liderii celor două comisii de buget-finanțe, să le spună că este inadmisibil să-l lase pe Teodorovici să vorbească „20 de minute”. „M-am săturat să vin să ascult toți papagalii, toți penibilii”, a spus Popescu, nervos.  Deputatul PNL a fost luat la rost de-o social-democrată care i-a replicat în sală că nu se cuvine să vorbească așa despre un fost ministru de Finanțe și că în aceste condiții el este cel penibil pentru că se comportă așa. A sărit în apărarea lui Pavel Popescu senatoarea PNL Carmen Hărău, care i-a atras atenția social-democratei că liberalii au tot dreptul să acuze comportamentul lui Teodorovici și că fostul ministru a atacat-o și pe ea fără fundament. „Nu se poate să-i spună Teodorovici lui Cîțu că o are mică!”, a mai zis deputatul PNL.

Pavel Popescu a mers ulterior și la ministrul audiat și și-a vărsat și acolo năduful. Toată lumea a încercat să-l liniștească pe deputatul liberal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.