Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, despre festivalul LGBT din bani publici la Timișoara: 'Fuga spre ideologie a aleșilor USR-PLUS ar trebui să ridice semne de întrebare alegătorilor'

pressalert.ro
Dominic Fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, este criticat pentru faptul că a decis să acorde finanțare unui festival al homosexualității, în timp ce alte festivaluri populare și de tradiție au fost lăsate fără finanțare. Deputatul PNL Daniel Gheorghe denunță o alunecare spre ideologie a aleșilor USR PLUS, taxând-o și pe Clotilde Armand pentru mizeria din Sectorul 1.

Vezi și: Primarul Timișoarei FINANȚEAZĂ un festival LGBTQ, după ce a TĂIAT finanțările mai multor festivaluri vechi

„Primarul USR - PLUS al Timișoarei a decis "sărbătorirea" comunității LGBT în săptămâna dinaintea praznicului creștin închinat Maicii Domnului.

Primăria Timișoara aloca suma de 50.000 de lei din bani publici pentru activități care țin de propaganda ideologică LGBT. Autoritățile locale argumentează susținerea aceastei finanțări prin faptul că proiectul ar face parte din obligațiile pe care Timișoara trebuie să le execute pentru a împlini programul dedicat Capitalei Culturale Europene din anul 2023.

Sunt acestea cu adevărat nevoile cetățenilor? Sunt acestea responsabilitățile urgente ale autorităților locale publice?

Aleșii locali USR-PLUS, prin astfel de acțiuni cu adânc substrat ideologic, dau dovadă nu doar de amatorism și de inadecvare la nevoile reale ale comunităților locale care i-au ales ci și de batjocorirea valorilor sacre ce stau la baza societății noastre.

O societate cu adevărat sănătoasă, o comunitate prosperă se bazează în primul rând pe valorile morale, culturale și religioase. Pe lângă acestea cetățenii au nevoie din partea autorităților locale de susținere pentru dezvoltarea durabilă, de cultură în sensul înalt al cuvântului, de infrastructură modernă și de utilități edilitare adaptate la ritmul de dezvoltare comunitară, de grijă și viziune privind organizarea spațiului urban, amenajare teritorială flexibilă alături de protecția domeniului public incluzând patrimoniul.

Incapacitatea aleșilor USR de a răspunde cerințelor reale ale cetățenilor se poate observa și în capitală. Este de ajuns să menționăm starea deplorabilă în care a ajuns sectorul 1 din București, considerat pe bună dreptate chiar unul din cele mai bogate unități administrative teritoriale locale de pe întreg cuprinsul Uniunii Europene și care acum este îngropat sub mormane de gunoaie și invadat de tot felul de rozătoare.

Fuga spre ideologie a aleșilor USR-PLUS ar trebui să ridice semne de întrebare alegătorilor români, care nu i-au votat nici pentru scandal politic și nici pentru o reeducare ideologică. Realismul, eficiența, competența și nu în ultimul rând valorile spirituale și morale asumate sunt elementele ce ar trebui să desemneze perspectiva unei persoane publice iar nu agende obscure.

Propaganda ideologică nu face cinste orașului martir al revoluție din 1989 și nici nu ajută Timișoara pentru a deveni cu adevărat o capitală europeana a culturii”, scrie deputatul PNL Daniel Gheorghe pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.